Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър бТВПо принцип, когато договаряш едни пари

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър бТВПо принцип, когато договаряш едни пари
Коментари Харесай

Георги Киряков за Борисов: Като договаряш европейски пари, не го правиш в лично качество и за лична употреба

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър бТВ

По принцип, когато договаряш едни пари не ги договаряш в персонално качество, нито за персонална приложимост. Второ - тези минуси в европейския бюджет са от Англия, тъй че това не е необикновен фактор и претекст да се хвалиш какъв брой сме получили. България получава съвсем същите пари, които е получила в предходния програмен интервал, само че това значи, че България към момента има потребност от подкрепяне. Т.е. не може да се оправя сама в политически и стопански аспакт, по тази причина има потребност от повече пари, с цел да се приближи до междинните стандарти на Европа и европейските стопански системи, Така еч не може тук да се приказва за свръхголеми триумфи. Това са естествени преговори на финансови средства за всяка една естествена страна ч,ленка. Второ, тук би трябвало да си зададем въпроса като общество къде ще отидат тези пари. Дали отново няма да се оттекат в съответни компании против които в този момент виждаме съществени митинги и към съответни хора. Защото това е доста значимо - контрола по какъв начин ще се реализира. Това разяснява в вефира на бТВ политологът Георги Киряков.

Гледах репортажа с Бойко Борисов и то излиза, че той надали не е спал горкия, с цел да завоюва доста пари. Хората са на улицата, тъй като парите не стигат, поради метода, по който страната разпределя обществените финанси. Това, че ще дойдат повече пари, нитто ще ги успокои, нито ще ги въодушеви. Защото в случай че обществения запас продължава да се разпределя както до в този момент, то хората ще си кажат, че ще дойдат едни повече пари, които ще бъдат откраднати, коментира социологът Юрий Асланов.

Тази днешна вест няма да поправи усещането и да помогне на държавното управление да продължи мъката си, тъй като се трансформира в мъка, удопълни той.

Важно е митингът да продължи със същата сила, тъй като четворката, която ръководи България има задоволително запас да продължи и да се прегрупира. Така че би трябвало да не престават да стачкуват. Освен това има вид, в който тези хора може да се прегрупират тъй че Борисов да стане непотребен, т е могат и без него. Но Борисов не може без този модел и тези хора. Той би трябвало да си даде сметка дали желае да ръководи с Министерски съвет, в който към този момент няма цялостен надзор или да се откаже, разяснява Киряков.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР